Echipa

 • Mihai Sima

  Mihai s-a născut în 1981, originar din Sibiu, România. A studiat arhitectura la Facultatea de Arhitectură și Urbanism din Cluj-Napoca și inginerie civilă la Facultatea de Construcții Civile din Cluj-Napoca, România. A colaborat cu birouri de arhitectură din București. Acum locuiește la Sibiu, România și coordonează activitatea MHS Studio.

 • Echipa

  Andreea, Raluca, Mihai, Anca și Stejara

 • Anca Trestian

  Anca s-a născut în 1984, originară din Cluj-Napoca, România. A studiat design interior la Universitatea de Arhitectură Ion Mincu București și la London Metropolitan University, Londra. A colaborat cu birouri de arhitectură din Londra - ASD Projects Office, București – DSBA Birou de Arhitectură și MB Studio. In 2012 a câștigat o rezidență de creație la Institutului Cultural Roman la Paris. Acum trăiește în Paris, Franța și colaborează cu Ora-Ïto Studio.

 • Raluca Sabău

  Raluca s-a născut în 1985, originară din Huedin, România. A studiat arhitectura la Facultatea de Arhitectură și Urbanism din Cluj-Napoca, România și la ENSACF Franța. A colaborat cu birouri de arhitectură din Cluj-Napoca. În 2012 a câștigat o rezidență de creație la Institutului Cultural Roman din Paris. Acum locuiește la Sibiu, România și lucrează la MHS Studio.

 • Stejara Timiș

  Stejara Timiș s-a născut în 1987, originară din Borșa, România. A studiat arhitectura la Facultatea de Arhitectură și Urbanism din Cluj-Napoca, la Ecole Nationale Supérieure d’Architecture de Paris-Belleville și la Ecole nationale supérieure d’architecture de Paris la Villette. A colaborat cu birouri de arhitectură din România – studio Aks, RAUM. Acum locuiește la Paris, Franța și lucrează la Alain Manoilesco Architecte.

 • Andreea Iancu

  Andreea Iancu s-a născut în 1987, originară din Brașov, România. A studiat arhitectura la Facultatea de Arhitectură și Urbanism din Cluj-Napoca, România și a la Windesheim
  University din Zwolle, Olanda. Acum locuiește în Brașov, România și lucrează la biroul de arhitectură B.ARCHA.

Mihai Sima
Echipa
Anca Trestian
Raluca Sabău
Stejara Timiș
Andreea Iancu